söndag 19 september 2010

Morphine

Morphinelänk

8 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Gillade saxrocklistan. Underbara Morphine fick
    med en så konstig låt bara så ovan finns några
    till. Dexys låten är väl mer blåssektion än saxrock, den är så grym bara.

    SvaraRadera
  3. Hade glömt hur bra Morphine var, lade till de tre första skivorna i spotifybiblioteket. Egensinnigt är bara förnamnet.

    SvaraRadera
  4. Egensinnigt, sa Bull. Har inte hört så mycket av bandet förut, men nu lyssnar jag på albumet YES. Mycket bra. Därefter får det väl bli GOOD, som måste vara din favorit, Fredrik :)

    SvaraRadera
  5. Lyssnar på Good nu, löjligt bra. Scaruffi ger betyget 9 till skivan. Scaruffi är en italiensk rockkritiker känd för att vara nästan komiskt snål i sin betygsättning. Ingen skiva i världshistorien har förtjänat 10 enligt honom. Den bästa skivan som gjorts enligt honom får 9,5 i betyg och heter Trout Mask Replica. En gentleman med god smak.

    SvaraRadera
  6. Scaruufi verkar inte vara att leka med alltså. Hans sida verkar täcka hela rockhistorien, från 60-talet och framåt. Många galningar hyllas
    här, intressant.
    Visste inte vem han var.

    SvaraRadera
  7. Samma här, Fredrik. Bra uppsnokat med den där Scaruffi.

    SvaraRadera
  8. Han är också känd för att ogilla Beatles, i Scaruffis ögon är de ohyggligt överkattade. Gott om treor i betyg. Men som sagt: han är sannerligen inte främmande för apart musik. Kul sidor och intressanta omdömen.

    SvaraRadera